Er is de laatste tijd in Nijlen op verschillende plaatsen sport- en spelaccommodatie bijgekomen. In Nijlen is er het Beekpark (met sportterrein) en in Kessel is het Soldatenbos sinds deze zomer helemaal beschikbaar om te ravotten. En nu is er ook in Bevel een nieuwe plaats om buiten actief bezig te zijn. Pal achter de kerk is ook daar een nieuw multisportveld aangelegd. Dit wordt op zaterdag 18 oktober sportief ingehuldigd.

Er is sinds meerdere jaren in Bevel al het skatepark aan de Kiezelweg, maar nu is er ook een multisportveld op het Bevels Heerdplein. Alle jongeren kunnen er makkelijk en veilig terecht om te voetballen, basketballen of zelf een leuk spel uit te vinden. Het Heerdplein is goed gelegen voor de naburige school en de chiro die ook gebruik kunnen maken van het veldje voor de sportieve activiteiten.

Openingstornooi op 18 oktober

Om het nieuwe multisportveldje in Bevel te openen, is er op zaterdag 18 oktober een feestelijk openingstornooi. Dat begint om 11 uur.  Om alles wat feestelijk te maken, zal er aan de aanwezigen ook een drankje worden aangeboden in de parochiezaal van Bevel. Iedereen hartelijk welkom!

Heeft je vereniging/school interesse om een ploegje af te vaardigen, neem dan contact op met de sportdienst op 03 410 02 48 of via e-mail op sportdienst@nijlen.be voor 15 oktober of jullie vereniging/school een ploegje van 5 jongeren kan afvaardigen.